استاندار مرکزی گفت: باید بپذیریم که استان مرکزی در شرایطی که باید بیشتر به کارهای اجرایی برای رفع مشکلات مردم توجه شود از سیاستزدگی ضربه خورده میخورد.
به گزارش صبح محلات؛ به نقل از اراک امروز؛ سید علی آقازاده استاندار مرکزی عصر روز شنبه در جمع مدیران رسانههای استان مرکزی با بیان اینکه استان مرکزی سابقه طولانی در عرصه نشریات در کشور دارد، گفت: استان مرکزی یکی از استانهای ریشهدار در حوزه رسانه است.
آقازاده با اشاره به اینکه در حال حاضر با توجه به وضعیت منابع مالی دولت شرایط نشریات مناسب نیست، گفت: بنده هم از جنس شما مطبوعاتیها هستم و از سال ۶۰ به مدت دو سال در بخشهای مختلف هیات تحریه روزنامه کیهان مسئولیت داشته ام.
استاندار مرکزی با تاکید بر اینکه با مشکلات مدیران رسانهها کاملا آشنا هستم، ادامه داد: با برگزاری این جلسه به دنبال رفع مشکلات هستم؛ برای رفع مشکلات نیز این جلسات به صورت منظم برگزار خواهد شد.
آقازاده با تاکید بر اینکه معتقد به کار سیاسی هستم نه سیاسی کاری، ادامه داد: باید بپذیریم که استان مرکزی در شرایطی که باید بیشتر به کارهای اجرایی برای رفع مشکلات مردم توجه شود از سیاستزدگی ضربه خورده میخورد.
وی با اشاره به اینکه باید فیتیله سیاستزدگی را در استان پائین بیاوریم، افزود: این موضوع نیازمند همکاری همه جریانهای سیاسی است.
استاندار مرکزی با اشاره به اینکه رسانهها باید آزادانه مشکلات مردم را پیگیری کنند، اظهار کرد: بر این اساس در بخشنامه ای که به دستگاه های اجرایی ارسال خواهیم کرد، اعلام میکنیم که هیچ دستگاهی حق شکایت از رسانههای استان را ندارد. البته رسانهها هم باید مطالب خود را بر اساس واقعیتها منتشر کنند.
آقازاده با تاکید بر اینکه مردم از دعواهای سیاسی و دروغهای برخی از تریبون داران خسته شدهاند، گفت: همه باید کمک کنند تا شرایط برای انجام خدمت به مردم فراهم شود.
عدم حمایت مسئولان از رسانیهای مکتوب مرگ خاموش این رسانهها را به دنبال دارد
محسن شریفی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی گفت: در استان مرکزی مجوز فعالیت برای ۸۳ رسانه صادر شده در حالیکه تنها ۴۷ رسانه فعالیت دارند.
شریفی به مشکلات اداره فرهنگ و ارشاد استان مرکزی اشاره کرد و افزود: در فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی ۳۰ پست بلاتصدی وجود دارد. همچنین ۱۳ ساختمان سند مالکیت ندارند و دو اداره شهرستان با یک نیرو اداره می شوند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی با تاکید بر اینکه با ظهور رسانه های نوین در سال های اخیر شاهد کاهش تیراژ رسانههای مکتوب هستیم، افزود: در سال های اخیر رسانه های مکتوب کاهش تیراژ داشتهاند و چنانچه این رسانههای مورد حمایت مسئولین قرار نگیرند با مرگ خاموش مطبوعات استانی روبه رو خواهیم شد.
در این دیدار که نزدیک سه ساعت به طول انجامید ۲۳ نفر از مدیران رسانههای استانی مشکلات خود را در حوزههای مختلف بیمه خبرنگاری، مشکلات تامین اجتماعی، مشکلات مالیاتی و غیره بیان کردند.
انتهای پیام/م