صبح محلات_فرماندهی انتظامی شهرستان محلات گفت: روز گذشته سه توزیع کننده مواد مخدر در عملیات پلیس شهرستان محلات دستگیر و 5 کیلوگرم ماده مخدر تریاک از آنان کشف شد.
سرهنگ جعفر شمس بیرانوند فرماندهی انتظامی شهرستان محلات در گفتگو با خبرنگار صبح محلات گفت: ماموران پلیس شهرستان محلات در تحقیقاتی از خرید و فروش مقادیری مواد مخدر توسط سه توزیع کننده در سطح شهرستان مطلع و برنامه ریزی لازم برای دستگیری آنها آغاز شد.
وی ادامه داد: با ادامه تحقیقات ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان در یافتند، این افراد با خرید مواد مخدر از یکی از استانهای همجوار قصد توزیع آن در شهرستان محلات دارند که پس از هماهنگی با مقامات قضایی متهمان مذکور تحت تعقیب و مراقبت نا محسوس قرار گرفتند.
بیرانوند با اشاره به انجام سلسله اقدامات تامینی و مراقبتی لازم در خصوص این پرونده اظهار کرد: سر انجام پس از تکمیل تحقیقات، مامورین پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان، هنگام فروش مواد مخدر در یک بستر عملیاتی غافلگیرانه نسبت به دستگیری متهمین اقدام و از آنان مقدار 5 کیلوگرم مواد مخدر تریاک کشف و ضبط کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان در خامته خاطر نشان کرد: سه متهم دستگیر شده پس از تشکیل پرونده به مقامات قضایی تحویل شدند.
انتهای پیام/ی