صبح محلات_امام جمعه محلات گفت: مشغول کردن کشورهای منطقه و ایجاد درگیری در میان آنها یکی دیگر از اهداف آمریکا برای برقراری امنیت رژیم صهیونیستی و تثبیت حضور خود به بهانه مبارزه با تروریسم و غارت کشورهای مسلمان منطقه است.
به گزارش خبرنگار صبح محلات، حجتالاسلام مهدی ربانی، امام جمعه شهر محلات در خطبههای نماز جمعه این هفته شهر محلات با اشاره به سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) بر لزوم تبیین فضائل حضرت فاطمه زهرا(س) در جامعه گفت: بیان فضائل این بانوی نمونه به عنوان الگویی واقعی در عبادت و بندگی، خوف از عذاب آخرت، حیا و عفت و طهارت و پاکدامنی در جامعه ضروری است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به رخدادهای منطقهای و سخنان رهبری در درس خارج فقه اظهار کرد: شکست داعش در منطقه به شکست سیاستهای دشمنان و استکبار منجر شد از اینرو آنان برای حفظ و احیاء داعش به دنبال اجرای نقشههایی جدید در منطقه هستند.
استکبار جهانی برای تداوم حیات اسرائیل به دنبال تغییر نقشه منطقه است
ربانی افزود: استکبار به سرکردگی آمریکا امروز به دنبال مشغول سازی کشورهای منطقه به خود برای تداوم حیات رژیم صهیونیستی است.
خطیب جمعه محلات همچنین با اشاره به ایجاد ناامنی در اروپا در صورت متفرق شدن نیروهای تکفیری بیان کرد: آمریکا با هدف رهایی از شر نیروهای تکفیری به دنبال انتقال آنان به افغانستان است.
وی تصریح کرد: مشغول کردن کشورهای منطقه و ایجاد درگیری در میان آنها یکی دیگر از اهداف آمریکا برای برقراری امنیت رژیم صهیونیستی و تثبیت حضور خود به بهانه مبارزه با تروریسم و غارت کشورهای مسلمان منطقه است.
خطیب جمعه محلات در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به قرارگیری در آستانه ۴۰ سالگی انقلاب بیان کرد: امروز در آستانه ۴۰ سالگی انقلاب باید فرازها و فرودها را بررسی کنیم تا با شناسایی عوامل پیروزی و شکست برای آینده برنامه ریزی کنیم.
وحدت و همبستگی از جمله عوامل پیروزی انقلاب است
ربانی ادامه داد: صبر و استقامت، تکیه بر قدرت لایزال الهی، وحدت و همبستگی، و حمایت مردمی از انقلاب از جمله عوامل پیروزی، و شکستها نشأت گرفته از وادادگی در مقابل دشمن، دل بستگی به غیر خدا برای رفع مشکلات، تفرقه و بازیهای سیاسی است.
امام جمعه محلات خاطرنشان کرد: در طول انقلاب هرکجا اشرافیگری گریبانگیر مردم و مسئولان شده دچار شکست شدیم؛ مدیران و مسئولین باید به عوامل فراز و فرودها توجه کنند و از این عوامل برای جلوگیری از شکستهای بعدی درس بگیریم.
انتهای پیام/ی