عطر نان محلی در محلات می‌پیچد

پخت نان سنتی «پرکوفت» در محلات+عکس

14 دی 1396 کد خبر : 9886110640 | بازدید : 5217

صبح محلات_«پرکوفت» نام نان سنتی محلات است که در سه مدل ساده، مغزی و شیری این روز‌ها دوباره رونق گرفته است.

 

به گزارش خبرنگار صبح محلات، غالب مردم محلات از دیر باز به علت برخورداری این شهر از آب و هوای مطلوب به دامداری و کشاورزی اشتغال داشتند و از همین راه نیز رزق و روزی فراهم می‌کردند و غالب منازل سنتی دارای تنور نانوایی و طویله‌ای برای نگهداری دام و طیور داشت.

 

با گذشت سال‌ها و حرکت زندگی مردم به سمت مدرنیته و تغییر عمده مشاغل و فراموشی تدریجی پخت نان در منازل به علت مشغله زیاد این روز‌ها مجددا پخت نان سنتی در محلات در حال رونق گرفتن است.

 

«پرکوفت» نام نان سنتی محلات است که در سه مدل ساده، مغزی و شیری و با استفاده از تنور و چوب پخته می‌شود.

 

 

عکاس: مهسا مجد

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

انتهای پیام/ی




تگها: صبح محلات, نان سنتی, نان پرکوفت, نان ستی محلات, شهرستان محلات

دیدگاه کاربران
نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد را وارد کنید: *
salamup.ir
nashrkhabar.ir
مجوز سایت
سایت شهود
کانال تلگرامی
تبلیغات