مدیر عالی استان با اینکه میدانست هفتهی دولتی خواهد آمد که باید بیلان کار دولت در استان به مردم ارایه گردد یا سفر رییس جمهور اتفاق خواهد افتاد که میبایست پروژههای در خور سفر برای افتتاح باشد، چرا به فکر این روزها نبود؟
به گزارشصبح محلات به نقل از دیار آفتاب؛ محمود زمانی قمی استاندار مرکزی ۲۷ مرداد ماه در نشست اعضای ستاد راهبردی و مدیریت اقتصاد مقاومتی گفت: با توجه به نزدیک بودن سفر رئیس جمهور به استان مرکزی تمامی طرحها و پروژهها در آن زمان افتتاح خواهد شد و در هفته دولت پروژهای افتتاح نمیشود.
استاندار مرکزی علت افتتاح پروژهها در سفر رئیس جمهور به استان مرکزی را گرفتن مجوزهای خوب و خاص از هیئت دولت بیان کرد.
اقدامات استاندار مرکزی حتی صدای علی یوسفی رئیس قبلی شورای اصلاح طلبان استان مرکزی و مدیر مسئول هفته نامه آینه اشتغال استان مرکزی را در آورده است.
یوسفی در آذر ماه ۹۲ طی حکمی از سوی محمد حسین مقیمی، استانداری وقت به عنوان مشاور امور برنامه ریزی استاندار مرکزی معرفی شده بود.
یوسفی در انتخابات دهم ریاست جمهوری، ریاست ستاد میرحسین موسوی را در استان برعهده داشته و از معدود مسئولان ستاد موسوی بود که پس از اعلام نتایج به نتیجه انتخابات، تمکین کرد.
وی در دورههای گذشته در مسئولیتهای مدیرکلی دفتر برنامه ریزی استانداری مرکزی، ریاست مدیریت و ترویج جهاد کشاورزی استان فعالیت داشته است.
البته یوسفی در دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه اراک، کمیجان و خنداب ثبت نام کرده بود که صلاحیتش در لحظات پایانی تایید شد،اما در حالی که ریاست شورای اصلاح طلبان استان مرکزی بود به دلیل مسائل پشت پرده در بین اصلاح طلبان، در لیست امید جای نگرفت.
یوسفی در سر مقاله این هفته خود به صحبت های استان مرکزی واکنش نشان داده و در سرمقاله این نشریه در روز دو شنبه ۱ شهریور با عنوان « جیک جیک مستونت بود فکر زمستونت بود؟!! » نوشته است:
وارد هفتهی دولت شدیم، جا دارد به دولتمردان تبریک گفته شود.
اما ظاهرا" تنها استانی باشیم که افتتاح پروژه نخواهیم داشت.
از طرفی آخرین سفر از سفرهای استانی رییس جمهور محترم در مهرماه انجام خواهد گرفت.
واقعیت این است که دریک سال گذشته مدیریت کلان استان، چندان وقتی را برای جذب منابع اعم از اعتبارات دولتی یا تسهیلات بانکی اختصاص نداده است. در نتیجه ورود منابع به استان محدود، ولی در عوض اخذ مالیات ۳۴% نسبت به سال گذشته افزایش، ونهایتا" طرحها یا پروژههای جدید اثربخشی، در استان تولید نشده است .
از طرفی برای سفر، پروژههای در خور که بتوان افتتاح نمود وجود ندارد. بنابراین تجمیع پروژهها تا موعد سفر، و افتتاح آنها یکجا میتواند این نقیصه را تا حدی پوشش دهد.
ولی چگونه است که استان دچار چنین وضعیت ناهنجار شد.
در جستجوی این موضوع باید نگاه و عملکرد مدیریت سیاسی استان را مورد توجه قرار داد.
باید گفت در یک سال گذشته بیشترین وقت بالاترین مقام سیاسی استان، در امور سیاسی یا بهتر بگوییم در امور جناحی گذرانده شده که نتیجهی آن ایجاد و گسترش اختلاف در بین گروهها و احزاب سیاسی بوده است که بر هیچ فردی پوشیده نیست.
از این گذشته انتصاب تعدادی از مدیران و معاونین نا آشنا به وضعیت استان، از جانب استاندار و دیگران، باعث سرد شدن نیروهای انقلابی و طرفدار دولت در استان گردید.
وصول درصد کمی از تخصیص اعتبارات تملک داراییها، خود در پیشرفت فیزیکی پروژهها نقش شایانی داشته است.
نداشتن پیگیری موثر در جذب منابع از طریق بانکها، سایر موسسات مالی و اعتباری، افراد حقیقی و حقوقی و ... نیز تاثیر بسزایی در اجرای پروژهها در استان گذاشته است.
البته دلایل دیگری میشود شمرد که باعث طولانی شدن نوشتار میگردد.
ولی نکته اینجاست که مدیر عالی استان با اینکه میدانست هفتهی دولتی خواهد آمد که باید بیلان کار دولت در استان به مردم ارایه گردد یا سفر رییس جمهور اتفاق خواهد افتاد که میبایست پروژههای در خور سفر برای افتتاح باشد، چرا به فکر این روزها نبود؟
" جیک جیک مستونت بود فکر زمستونت نبود "
واقعا" چه پاسخی برای عملکرد ضعیف دارند؟ چه پاسخی برای جوانان بیکار و مردم نیازمند دارند؟ البته خودشان که مست پول هستند و فرزندان آنها هم مشکلی ندارند! بقیه هم با درد خود میسوزند و میسازند! مهم نیست.
انتهای پیام/ی